Servicii video profesioniste

Imaginile sunt menite pentru a trezi amintiri, emotii, momentele speciale pe care doreai sa le pastrezi mai mult decat o va face memoria. Noi ne dorim sa imprimam o parte din viata voastra, sa aducem zambete, sa fim alaturi de voi iar. RCM Production ofera servicii video profesioniste pe care le poti grupa intr-un pachet in functie de preferinte. Poti alege: videoclipuri muzicale, spoturi publicitare, video booth, wedding day, trash the dress si nu in ultimul rand, save the date.

O modalitate ideala de a-ti instiinta apropiatii ca urmeaza sa faci unul dintre cei mai importanti pasi in viata.

Nu-i asa ca o veste cu adevarat buna merita sa fie impartasita intr-un mod aparte? “Save the date” este o modalitate prin care va puteti spune, pe scurt, povestea de dragoste in timp ce dati sfoara in tara despre nunta voastra.
Va garantam ca invitatiile voastre la nunta vor fi de un million de ori mai deosebite daca vor fi insotite de acest video.

O sedinta video care va genera imagini memorabile intr-un mod creativ si eliberator.

Trendul “Trash the dress” a fost adoptat in probabil toate modalitatile posibile, una mai simpatica si extrema ca alta. Chiar daca acest concept inseamna literalmente ruinarea rochiei de mireasa, acesta este ultimul lucru pe care ni-l dorim. Acest tip de sedinta video este gandit la RCM ca un timp de maxima creativitate si relaxare, lipsit de stresul nuntii. Altfel spus, vrem sa cream imagini memorabile in care sa va bucurati de tinuta speciala intr-un mod eliberator. Cat despre spatiile si cadrele non-conformiste, vom incerca orice idee.

Toate momentele si emotiile din ziua nuntii tale vor fi capturate intr-o filmare de poveste.

De obicei pentru o nunta planifici foarte mult timp doar ca evenimentul in sine se consuma cat ai clipi. Noi, insa, suntem dedicati captarii tuturor momentelor care alcatuiesc nunta ta si noi  vom construi un material video unic si creativ pe care il veti viziona cu cea mai mare incantare tu, familia ta, prietenii tai, si cu siguranta toate generatiile care vor urma dupa tine.

Proiectul tau merita o promovare de calitate care sa convinga cu usurinta destinatarii.

Un produs bun merita o promovare excelenta iar noi suntem pregatiti sa colaboram cu tine in a concepe si a crea cel mai bun spot video. Impreuna vom identifica cui si unde se adreseaza reclama iar mai apoi vom construi cea mai reprezentativa reclama pentru produsul, afacerea, sau proiectele tale.

Unul dintre momentele preferate ale tale si invitatiilor tai va fi aceasta sedinta de spontaneitate.

Noi suntem primii care am dat startul in Romania unei explozii de energie! Videobooth-ul este o un moment unic , care aduna o colectie de momente distractive, editate in slow motion si compilate intr-un singur video. Recuzitele puse la dispozitie vor fi dintre cele mai haioase iar muzica va fi pe masura! Daca cumva te ingrijorezi ca nu toti invitatii tai vor rezona cu acest videobooth, sa stii ca nu este cazul. Din experienta noastra, invitatii de toate varstele au avut un timp pe cinste!

Muzica pe care tu o compui va calatori departe cu un videoclip potrivit!

Una dintre cele mai mari pasiuni ale noastre este aceea de a crea imagini video bine gandite care pot spori puterea unui mesaj, motiv pentru care iubim sa producem videoclipuri muzicale.
Muzica, stim bine, are un rol si un loc important in viata fiecarui om, iar noi suntem extrem de entuziasmati si gata sa investim tot ce stim in a produce videoclipuri de calitate maxima.

VIDEO BOOTH

Iți prezentăm ÎN PREMIERĂ în România: the wedding slow motion booth!
De acum înainte îți punem la dispoziție, în pachetele noastre, acest videobooth, care sigur îi va încânta pe toți invitații tăi.
Ne place sa vedem oameni care se distreaza si sa fim noi cei care putem lasa o amintire frumoasa celor din jurul nostru.